INFO STRANA

O nama

 

Metalac market je specijalizovani maloprodajni lanac sa širokom ponudom asortimana za kućne potrebe. Prve prodavnice su otvorene 1996. godine u Gornjem Milanovcu, Čačku i Kraljevu. Danas Metalac market broji 52 prodavnice, od čega 7 u Beogradu.

 

Svojevremeno prepoznatljiv pre svega kao lanac prodavnica posuđa, Metalac market se danas afirmiše vrlo širokom ponudom. Osim Metalčevih proizvodnih programa (posuđa, sudopera i bojlera) u ponudi ima belu tehniku i sitne kućne aparate, kao i proizvode od stakla, keramike i porcelana, koji upotpunjuju komfor kuhinje i celokupnog domaćinstva.

 

Prateći svetske trendove, a u želji da proizvode iz svog prodajnog asortimana učini dostupnim na najjednostavniji i najbrži način, Metalac market je 2009. pokrenuo on-line prodaju putem Internet prodavnice na adresi www.metalacmarket.com.

 

Od aprila 2013. na istoj adresi Metalac market je pokrenuo novu redizajniranu internet prodavnicu čija standardna ponuda emaliranog, inox i non stick Metalac posuđa, kao i Metalčevih inox i granitnih sudopera i akumulacionih i malolitražnih bojlera je proširena kuhinjskim priborom, belom tehnikom, ugradnom tehnikom, šporetima na čvrsto gorivo i malim kućnim i kuhinjskim aparatima.

 

Pored proširenog asortimana, još jedan od benefita je besplatna isporuka za sve kupovine u vrednosti preko 3.000 dinara, a svakog meseca samo na internet prodavnici u ponudi se mogu naći artikli sa popustom i do 50%.