ИНФО СТРАНА

О намa

 

Металац маркет је специјализовани малопродајни ланац са широком понудом асортимана за кућне потребе. Прве продавнице су отворене 1996. године у Горњем Милановцу, Чачку и Краљеву. Данас Металац маркет броји 52 продавнице, од чега 7 у Београду.

 

Својевремено препознатљив пре свега као ланац продавница посуђа, Металац маркет се данас афирмише врло широком понудом. Осим Металчевих производних програма (посуђа, судопера и бојлера) у понуди има белу технику и ситне кућне апарате, као и производе од стакла, керамике и порцелана, који употпуњују комфор кухиње и целокупног домаћинства.

 

Пратећи светске трендове, а у жељи да производе из свог продајног асортимана учини доступним на најједноставнији и најбржи начин, Металац маркет је 2009. покренуо он-лине продају путем Интернет продавнице на адреси www.metalacmarket.com.

 

Од априла 2013. на истој адреси Металац маркет је покренуо нову редизајнирану интернет продавницу чија стандардна понуда емалираног, inox и non stick Металац посуђа, као и Металчевих inox и гранитних судопера и акумулационих и малолитражних бојлера је проширена кухињским прибором, белом техником, уградном техником, шпоретима на чврсто гориво и малим кућним и кухињским апаратима.

 

Поред проширеног асортимана, још један од бенефита је бесплатна испорука за све куповине у вредности преко 3.000 динара, а сваког месеца само на интернет продавници у понуди се могу наћи артикли са попустом и до 50%.